torstai 21. huhtikuuta 2016

EKA SALI VUODEN TAUON JÄLKEEN


IT'S NEVER TOO LATE TO CHANGE YOUR LIFE 

Ihan mieletön fiilis! Aurinko paistaa ja lämmittää kasvoja samalla kun marssin kohti salia. Melkeen vuoden treenitauon jälkeen. Olen ollut kyseisellä salilla ennenkin jäsenenä, mutta paikka vaan vaihtui tässä treeni tauon aikana. Siispä kun saavuin salille oli tässäkin paikassa sama fiilis kuin vanhassakin salilla paitsi, että oli pikkasen kaikki paikat ja laitteet hakusessa ja hukassa😅 eiköhän ne taas siitä pikkuhiljaa löydy ja muistiin jää missä on mitkäkin laitteet, taljat, tangot jne.

Kun löysin sitten pienen etsinnän jälkeen  pukkarin. Huomasin heti positiivisen ilmapiirin. Sali hanskat käteen, treeni kengät jalkaan, aminohapot sheikkeriin ja ei kun treenaamaan!

Koska takanani on pitkä treeni tauko päätin aloittaa maltillisesti ja kehoa kuunnellen. Keskityn puhtaaseen tekniikkaan ja kohtalaisen rasitukseen ei siis pakkotoistoja, supersarjoja vaan ihan beisic liikkeitä Aloitan treenit selkälihaksia ja vatsaa vahvistamalla .
. Se olikoon nyrkkisääntö😄

Tärkeintä kun teet salilla mitä liikettä tahansa muista aina pitää hyvä keskivartalon hallinta. Pieni jännitys ala-vatsaan ja vie olkapäitä hieman taakse.itse teen niin ennen kun aloitan liikkeen kuin liikkeen. Korjaan ryhtini, vedän vatsani sisään niin kuin pilateksessa tehdään ja pyöräytän olkapääni taakse.
Liikeradat on hyvä aina tarkistaa ja liikkeen puhtaus. Ei ole hyvä jos joudut repimään tai teet liian nopeasti liikkeen. Vaan parempi olisi edetä omaan kehitys tahtiin ilman paineita. Näin vältytään aivan varmasti paremmin vammoilta. 

Aloita sellaisilla painoilla mitkä hallitset ja vasta toisessa tai kolmannessa sarjassa rupeat irvistelemään😄 
itse olen joutunut aloittamaan melkein alusta kun on lihasvoimaa sen verran hävinnyt tästä tytöstä. Eli jos normaalisti (ennen selkävaivoja). Jos kelattaisiin vuosi taaksepäin treenauspainot olisi ollut selkää tehdessä  50-70kg painoilla, mutta nyt pitänee kuunnella ja kunnioittaa kehoa. Niin painoja oli sellaset 20-20kg liikesarjoissa😄, mutta sarjat meni nätisti eikä selkään- niskaan kohdistunut minkäänlaista ikävää painetta. Se on tärkeintä. 
Alempana vielä tarkemmin liikkeet salitreeneistäni😊


Ihan aluksi lämmittelin crostrainerin avulla 5 min niin että paikat lämpesi, jonka jälkeen siirryin ylätaljaan jossa tein pitkät sarjat  leveällä myötä otteella 15×3 , sarjojen välillä kunnon levot 2min

💛Toisena liikkeenä tein leukoja laitteessa
💛Kolmas liike alatalja soutu
💛Neljäs perus selkä liikkeitä ilman lisäma painoa
Välissä lihas kalvojen avausta foam rollerin avulla lempparia
💛Perus vatsaa puolipallon kanssa
💛2 sarjaa kylki rutistuksia seisaaltaan lisä painon kanssa
Loppu lämmöt vielä 5 min crostrainerissa ja homma on paketissa.

Salin jälkeen valmistui aivan käden käänteessä protsku munakas😄


                          PROSKUMUNAKKAAN RESEPTI

3 munaa
40g jauhelihaa
Himalajan suolaa
Canye pippuria
Juustokuminaa
Tinjamia

Lisukkeeksi kasviksia 








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti